Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jutri, ko se je začela vojna
Skupina najstnikov se izmuzne tuji vojski in mora pretentati skivnostnega sovražnika
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Jutri, ko se je začela vojna

Tomorrow, When the War Began

, 2010., Avstralija, 103 min.
Jutri, ko se je začela vojnaJutri, ko se je začela vojnaJutri, ko se je začela vojnaJutri, ko se je začela vojna
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film spremlja potovanje osmih gimnazijcev iz podeželskega obalnega mesteca. Njihovo življenje nenadoma postavi na glavo vojaški napad, ki ga nihče ni pričakoval. Po nenadni invaziji postanejo odrezani od domačih in znancev in naučiti se morajo preživeti.

17-letna Ellie Linton in njena najboljša prijateljica Corrie McKenzie se hočeta pred koncem počitnic odpraviti še na eno brezskrbno pustolovščino - taborjenje v legendarnem paradižu s slapom in tolmunom, ki naj bi bil skrit v gostem gozdu in ki so mu domačini nadeli zlovešče ime Pekel. Elliejin oče privoli, da ji bo posodil svoj landrover, dekleti pa na taborjenje povabita še nekaj prijateljev: Corriejinega fanta Kevina, sramežljivo lepotičko Fiono, večno zgago Homerja, pobožno in olikano Robyn ter malce nerazumljenega sina lastnikov tajske restavracije Leeja.

Ko pridejo na cilj, odkrijejo, da je Pekel vse drugo, kot namiguje ime. Je idiličen kotiček z bujnim rastlinjem, pravi skriti raj. Idealen, da se spletejo nova prijateljstva in nove ljubezni. Najstniki za kratek čas pozabijo na zunanji svet, dokler jih sredi noči ne prebudi bobnenje vojaških letal. Ko se po čudovito preživetem koncu tedna vrnejo v domači Wirrawee, hitro ugotovijo, da je nekaj hudo narobe. Elektrike ni, domače živali poginjajo in vse družine so izginile. Prijatelji se z vse slabšim občutkom ločijo, da bi odkrili, kaj se je zgodilo. Odgovor je pretresljiv. Mestno sejmišče je spremenjeno v taborišče, kjer je zaprto vse prebivalstvo Wirraweeja. Za nepokorščino pa obstaja samo ena kazen - krogla v glavo.

Ko tuja vojska ugotovi, da se ji je skupinica najstnikov izmuznila, mora mladina, ki se ji pridruži še lahkomiselni Chris Lang, pobegniti, nato pa pretentati in napasti skrivnostnega sovražnika, ki je vdrl v njihovo državo.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala