Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bitka s časom
Vse, kar veste in v kar ste verjeli, lahko postane laž...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Bitka s časom

OUT OF TIME

, 2003., ZDA, 105 min.
Bitka s časomBitka s časomBitka s časomBitka s časomBitka s časomBitka s časomBitka s časom
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Matt (Denzel Washington) je načelnik policije v mestecu Banyan Key na Floridi. Marljivost in učinkovitost sta mu prinesla ugled med njegovimi kolegi in someščani. Ko v mestu pride do brutalnega dvojnega umora, se Matt nemudoma loti preiskave. Njegovo življenje se obrne na glavo, saj na dan prihaja vse več dokazov, ki obremenjujejo Matta kot glavnega osumljenca.

Preiskava, pri kateri sodelujejo tudi Mattovi kolegi, je v polnem zagonu, zato se mora spustiti v bitko s časom in primer rešiti pred njimi. Če želi oprati svoje ime in priti do grozovite resnice, mora vseskozi ostati nekaj korakov pred njimi. Zgodba se bliža vrhuncu in vse bolj postaja jasno, da je resnica na Mattovi strani. Vendar časa je vse manj...

MGM in Creativa predstavljata dvokratnega oskarjevega nagrajenca Denzela Washingtona v napetem trilerju Bitka s časom. Film je režiral Carl Franklin po scenariju Davea Collarda, za produkcijo pa sta zaslužna Neal H. Moritz in Jesse B'Franklin ter izvršni producenti Kevin Reidy, Damien Saccani, Jon Berg in Alex Gartner. Odlična filmska ekipa vključuje še direktorja fotografije Thea Van De Sandea, scenografa Paula Petersa, montažerko Carole Kravetz Aykanian in kostumografinjo Sharen Davis, za glasbo pa je poskrbel Graeme Revell.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala