Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film, da te kap 4
Tudi v četrtem delu Filma, da te kap ne manjka smeha...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena7/10

Film, da te kap 4

SCARY MOVIE 4

, 2006., ZDA, 83 min.
Film, da te kap 4Film, da te kap 4Film, da te kap 4Film, da te kap 4Film, da te kap 4Film, da te kap 4Film, da te kap 4
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kaj dobite, ko združite genije komedije z najnovejšimi filmskimi uspešnicami? Ekipa Filma, da te kap se vrača z najbolj komičnim nadaljevanjem do sedaj, v katerem vas bodo nasmejale parodije na filme "Vojna svetov", "Vas ob gozdu", "Žaga", Žaga 2", "Punčka za milijon dolarjev"...

Vedno naivna Cindy Campbell (Anna Faris) tokrat išče delo v zdravstvu in postane negovalka grozljive starejše gospe (Cloris Leachman) v še grozljivejši stari hiši, v kateri straši. Temu dodajte še čednega soseda in nezemljane, ki napadejo svet, in Cindy je do vrha svoje svetlolase glave v nevarnosti.

Naša neustrašna junakinja se zopet poda v akcijo ter skuša razvozlati zlovešča sporočila iz onostranstva, poiskati ljubezen na najbolj nenavadnih krajih in rešiti svet pred popolnim uničenjem. Medtem se sooča z grozovitimi letalskimi nesrečami, vaškimi bedaki, odštekanimi reperji in celo Oprah.

Četrto nadaljevanje je režiral David Zucker, mojster svojega poklica. V skladu s tradicijo Filma, da te kap boste v manjših vlogah videli kopico zvezdnikov. Tokrat so nastopili Carmen Electra, Shaquille O'Neal, dr. Phil, Bill Pullman, Chris Elliott, Molly Shannon, Michael Madsen, raperja Chingy in Lil' John ter Leslie Nielsen.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala