Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hiša pošast
Dvanajstletni DJ Walters je prepričan, da ljudje in stvari v sosednji hiši izginjajo
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Hiša pošast

MONSTER HOUSE

, 2006., ZDA, 91 min.
Hiša pošastHiša pošastHiša pošastHiša pošast
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Dvanajstletni DJ Walters, ujet v nerodnem trenutku med otroštvom in prihajajočo puberteto, ima čisto preveč časa. Vtepel si je v glavo, da je nekaj čudnega na hiši starega Nebbercrackerja čez cesto...

Sinhroniziran v slovenščino! Stvari v podrtiji kar naprej izginjajo: košarkaške žoge, tricikli, igrače in hišni ljubljenčki. Če človek dobro premisli: le kaj se je pravzaprav zgodilo z gospo Nebbercracker? Dan pred nočjo čarovnic DJ in njegov sladkarijam vdani kolega Chowder naletita na gospoda Nebbercrackerja, ko se njuna košarkaška žoga odkotali na njegovo zelenico in jo skrivnostno potegne v hišo.

Ko skuša pogoltniti še njuno novo prijateljico Jenny in nihče ne verjame trditvam prestrašene trojice, da je v hiši nekaj narobe, morajo sami raziskati zadevo. Po nasvet se obrnejo k edini osebi na planetu, ki bi se ji vsaj približno sanjalo, kaj se dogaja, na modreca, ki mu pravijo Skull, dvajsetletnika, ki obvlada peko pic in videoigrice. Nekoč je eno igral kar štiri dni z enim samim kovancem, galono čokoladnega mleka in plenico za odrasle. “Slišal sem že za pripovedi o zgradbah, ki so jih naredile človeške roke in ki jih je obsedla človeška duša,” jim pove Skull.

Torej naj bi bila hiša živa? Joj prejoj! Skull jim pove, da hiši lahko preprečijo, da bi požrla vse, kar vidi, samo tako, da jo zadenejo v srce. Otroci menijo, da je to ves čas goreča peč v kleti. Domislijo se na prvi pogled brezhibnega načrta – sesalec, zamaskiran v lutko, poln uspavala. Otroci hiši ponudijo vabo. Menijo, da se bodo vtihotapili v hišo in pogasili ogenj z vodnimi pištolami, ko bo hiša enkrat zaspala. Njihov načrtek se sfiži in ko jih hiša začne preganjati po ulici navzdol – da, tako je, po ulici navzdol! – morajo združiti moči in se potruditi, da bo soseska spet varna.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala