Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Možje v črnem
Dvojec tajnih agentov mora preprečit vesoljskega ščurka, da bi uničil zemljo.
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Možje v črnem

Men in Black

, 1997., ZDA, 98 min.
Možje v črnemMožje v črnemMožje v črnemMožje v črnemMožje v črnem
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Težko je najti kakšen drug filmski naslov, ki bi bil boljši sinonim za prvorazredno televizijsko zabavo. »Možje v črnem« je eden izmed filmov v katerih se je vse poklopilo, od produkcije, scenarija, igre, režije, poskrbeli so tudi za najmanjše detajle in tako povzdignili film med najboljše komedije vseh časov. En primer takšnega humorističnega vložka je poimenovanje vesoljcev s tajnimi imeni kot so, Sylvester Stallone, Newt Gringich, Dionna Warwick in podobno.

Agent K in agent J sta vladna delavca, ki sta odločna opravljati svoje delo na najvišjem nivoju. Kaj se bo zgodilo ko se srečata s največjim in najbolj zlobnim ščurkom, ki želi uničiti naš planet? Preverite v eni imed najboljših komedij devetdesetih, velikem hitu Barryja Sonnefelda, »Možje v črnem«.
Zemlja je že od leta 1960. zavetišče mnogim izvenzemeljskim bitjem in oblikam življenja. Okoli 1500 obiskovalcev se nahaja v New Yorku, a njihovo obnašanje in gibanje nadzoruje skrivna agencija, na čelu katere je strogi upravitelj Zedom (Rip Torn). Eden izmed njihovih najboljših agentov je starejši možakar Kay (Tommy Lee Jones), a njegov nov partner je mlad agent Jay (Will Smith), ki so ga rekrutirali iz reda njujorške policije. Po nepozavnem in predvsem ognjenem prvim stikom z vesoljcem, Jay in Kay dobita vest, da je na zemljo prispel eden od najbolj nevarnih oblik življenja – ogromni ščurek, ki je odločen, da bo uničil planet zemljo. S pomočjo lepe zdravnice Laurel (Linda Fiorentino) agenti drvijo v dvoboj s krvoločnim bitjem.
Brez sjajne igre vseh igralcov ne bi bil uspeh Sonnenfeldove komedije ne bi bil popoln. Vedno sijajni in karizmatični Tommy Lee Jones je navduševal v vlogi tihega in godrnjavega agenta, Will Smith je pa ponovno potrdil status naravnega komika in akcijske zvezde.
 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala