Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dosjeji X: Hočem verjeti
Zvezna agenta Mulder in Scully ponovno raziskujeta "resnico, ki je tam zunaj"
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Dosjeji X: Hočem verjeti

The X-Files: I Want to Believe

, 2008., ZDA, 100 min.
Dosjeji X: Hočem verjetiDosjeji X: Hočem verjetiDosjeji X: Hočem verjetiDosjeji X: Hočem verjeti
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Avtor serije Chris Carter (tako scenarist in režiser tega filma) ponovno združi moče z igralcema Davidom Duchovnyjem in Gillian Anderson.

Dosjeji X: Hočem verjeti je nov film, ki temelji na izjemno priljubljeni, večkrat nagrajeni nadaljevanki Dosjeji X. V težko in dolgo pričakovanem filmu se ponovno srečata zvezdnika nadaljevanke David Duchovny in Gillian Anderson pod vodstvom avtorja serije Chrisa Carterja, ki je napisal scenarij s Frankom Spotnitzem. V skladu s tradicijo Dosjejev X zgodba ostaja skrivnost. Poznajo jo samo vodilni studia ter sodelujoči pri projektu. Razkriti je moč naslednje: nadnaravni triler je zgodba zase, a se drži tradicije najbolj cenjenih in priljubljenih epizod, vedno zapleteni odnos med Foxom Mulderjem (Duchovny) in Dano Scully (Anderson) pa popelje v nepričakovane smeri.  Mulder nadaljuje z neomajnim iskanjem resnice, Scully, strastna, strašno inteligentna zdravnica, ostaja povezana z Mulderjevimi iskanji.

Bolj naklonjeni gledalci bodo prišli do zaključka, da film nudi bolj mračno stran odgovora na vprašanje, kako daleč smo pripravljeni iti, da bi rešili tiste, ki jih ljubimo, no večina pa se bo najbrž strinjala da temu zadnjemu filmu manjkja vse tisto kar je serijo Dosjeji X naredilo razburljivo.

 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala