Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prehitri in predrzni
Bivši policaj se vrne v svet norih uličnih dirk, da bi odkril kartel, ki pere denar...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena8/10

Prehitri in predrzni

2 Fast 2 Furious

, 2003., ZDA, 107 min.
Prehitri in predrzniPrehitri in predrzniPrehitri in predrzniPrehitri in predrzni
8.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V tem izjemno dinamičnem trilerju Johna Singletona, ki mu je tako uspela nehvaležna vloga režiserja nadaljevanja zelo uspešnega prvega dela filma Hitri in drzni, z grammyjem nominirani Chris "Ludacris" Bridges odlično odigra svojo vlogo.

Ko ga prijatelj Tej (C. "Ludacris" Bridges), mehanik dragih in izjemno hitrih avtomobilov, obvesti, da se bo na mestnih ulicah odvila še ena nočna dirka, Brian O´Conner (P. Walker) brez razmišljanja pristane na sodelovanje. Brian je bivši detektiv iz Los Angelesa in ljubitelj hitre vožnje, ki se v Miamiju preživlja s sodelovanjem v nezakonitih dirkah. Potem ko brez težav zmaga tudi tokrat, v množici zagleda privlačno latino lepotico. 

Policijska agenta Markham (J. Remar) in Bilkins (T. Barry) ga kmalu zatem privedeta na razgovor, kjer Brian izve, da je lepotica, v katero se je zagledal, pravzaprav agentka Monica Fuentes, ki se je uspela vključiti v kriminalno organizacijo Carterja Veroneja (C. Hauser). Verone je narko-diler, ki ilegalne avtomobilske dirke izkorišča za pranje denarja, Monici pa je uspelo pridobiti njegovo zaupanje. Brian privoli, da bo sodeloval v akciji proti Veroneju, vendar le, če lahko kot partnerja angažira svojega starega znanca Romana Pierca. Ko ju Monica nedolgo zatem predstavi Veroneju, ugotovita, da je pred njima nevarna naloga.

 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala