Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Spomin v srcu
Upornika Landona pritegne zadržana svetnikova hči Jamie
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena10/10

Spomin v srcu

A WALK TO REMEMBER

, 2002., ZDA, 98 min.
Spomin v srcuSpomin v srcuSpomin v srcuSpomin v srcuSpomin v srcuSpomin v srcuSpomin v srcu
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Čustvena in ganljiva romantična drama znanega koreografa, igralca in režiserja Adama Shankmana, je uspela adaptacija bestselerja Nicholasa Sparksa za vlogo, v kateri je mlada ameriška pop pevka in občasna igralka Mandy Moore leta 2001 osvojila MTV-jevo filmsko nagrado.

Med skupino objestnih najstnikov, ki se nekega včera na jezeru odločijo grobo pošaliti s svojim sošolcem, je tudi mladi Landon Carter (S. West), zaradi katerega nemarnosti se njegov vrstnik pri padcu v jezero poškoduje. Potem, ko pod vplivom alkohola poskuša pobegniti, Landon hitro prispe v roke policije in je na zadovoljstvo svoje mame Cynthie (D. Hannah) kaznovan s prisilnim dobrodelnim delom.  

Ko ob sodelovanju v dramski sekciji začne z napornim vsakodnevnim čiščenjem šolskih prostorov, Landona pritegne zadržana Jamie Sullivan (M. Moore), mirna, skromna in nevpadljiva hči protestantskega duhovnika (P. Coyote)Kad uz sudjelovanje u dramskoj sekciji započne sa svakodnevnim napornim čišćenjem školskih prostorija, Landonu jednog dana za oko zapne povučena Jamie Sullivan (M. Moore).  Jamie je romantično dekle, ki je ne zanima zunanje izgled, zaradi česar se ji pogosto rogajo sošolci, med katerimi je tudi Landonovo nekdanje dekle Belinda (L. German).  


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala