nedelja, 18.02. 16:40

Veliki pokovci (2006)

The Big Bang Theory (Originalni naziv)

komedija

Ni debate, oni so genialci. A zakaj je potem tako težko pristopiti k dekletu?

Fantje se odpravijo ven, da bi spuščali zmaja. Leonard na dvorišču sreča Penny, ki pove, da bo s prijateljico gledala ameriški nogomet. Ker Leonard ne ve nič o nogometu, postane ljubosumen. Ko se o tem pogovori s Penny, postane jasno, da se mora naučiti vsaj nogometna pravila, zato se po pomoč zateče k Sheldonu. Howard in Raj medtem tekmujeta v spuščanju zmajev, toda Howard sredi tekmovanja meni nič tebi nič odide, da bi sledil nekemu dekletu.
Režija: Mark Cendrowski, Peter Chakos
Scenarij: Chuck Lorre, Bill Prady
Uloge: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar

Filmografija

S strani avtorjev in producentov Chucka Lorrea ("Two and a Half Men") in Billa Pradyja ("Gilmore Girls") prihaja priljubljena humoristična serija o genijih, ki vejo vse o kvantni fiziki, medtem ko je reševanje vsakdanjih problemov prava uganka. Vloga Leonarda je pripadla Johnnyju Galecku, gledalcem bolj znanem po vlogi Davida iz popularne humoristične serije Roseanne. Sheldona igra Jim Parsons, ki smo ga lahko gledali v seriji Judging Amy, Kaley Cuoco je znana po vlogi v seriji 8 Simple Rules, Simona Helberga pa smo prej videli v seriji Reno 91.

Več

Leonard (Johnny Galecki) in Sheldon (Jim Parsons) vam lahko povesta vse, kar vas zanima o kvantni fiziki, medtem ko imata pri reševanju vsakdanjih problemov velike težave. Sta briljantna fizika, ki lahko v enem stavku razložita, kako vesolje funkcionira, ko pa je beseda o komunikaciji z ljudmi, še posebej dekleti, odpoveta na celi črti... To se počasi začne spreminjati, ko se v njihovo sosesko priseli Penny (Kaley Cuoco). Medtem ko je Sheldon srečen s svojima disfunkcionalnima prijateljema Wolowitzom (Simon Helberg) in Koothrappalijem (Kunal Nayyar), vidi Leonard v Penny priložnost za kanček romantike.

Video

Foto

Komentarji (0)