Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Objavljene nominacije za MTV Movie Awards
Čeprav so bili zlati globusi in oskarji že podeljeni, sezona filmskih nagrad še ni končana.
6. marec 2013

Objavljene nominacije za MTV Movie Awards

Danes ob 3. uri zjutraj po našem času je igralka in komičarka Rebel Wilson v prenosu v živo naznanila letošnje nominacije za nagrade MTV Movie Awards.

Največ, po kar sedem nominacij, sta prejela filma Quentina Tarantina Django brez okovov ter Ted režiserja Setha MacFarlanea. S šestimi nominacijami jima sledi Silver Linings Playbook, s petimi pa zaključek trilogije o Batmanu. Jennifer Lawrence, Seth MacFarlane, Emma Watson, Jamie Foxx, Bradley Cooper in Rebel Wilson se bodo tako letos potegovali za največ nagrad z zlato pokovko.

Emma Watson, ki je nominirana v treh kategorijah (najboljša igralka, najboljši filmski poljub in najboljši glasbeni trenutek) je opisala svoje navdušenje: »Presrečna sem, ker sem nominirana za kar tri nagrade MTV Movie Awards za film Perks Of Being A Wallflower. Ta film ljubim! Popolnoma sem navdušena.»

Letos so podelitvi nagrad dodali tudi dve novi kategoriji, in sicer najboljši nastop brez majice, za katero se bodo potegovali Channing Tatum, Taylor Lautner, Daniel Craig, Christian Bale in Seth MacFarlane kot plišasti medvedek Ted, in najboljši glasbeni trenutek.

Glasovanje za zmagovalce v 12 starih in dveh novih kategorijah se pričenja danes, 6. marca na straneh MTV, in bo trajalo vse do sobote, 13. aprila. Podelitev bo nato potekala v dvorani Sony Pictures Studios Lot v Kaliforniji v noči iz nedelje na ponedeljek, 14. aprila (ob 3. uri zjutraj po našem času).
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala