Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi napovednika filma Hangover 3
Vsem dobro znana ekipa se bo v tretjem delu uspešnice zopet vrnila v Las Vegas.
11. marec 2013

Prvi napovednika filma Hangover 3

Potem ko so bili objavljeni prvi plakati dolgo pričakovanega nadaljevanja komedije Hangover (Prekrokana noč), je v javnost prišel tudi prvi napovednik.

O tretjem nadaljevanju uspešnice je bilo veliko govora in slišati je bilo govorice, da se bo tokrat vse vrtelo okrog smrti enega od glavnih likov. V napovedniku, ki se prične z melanholično sceno sprevoda, v katerem Alan (Zach Galifianakis) poje Ave Marijo, je postalo jasno, da gre v resnici za smrt njegovega očeta. Po tem neprijetnem dogodku skuša Alan storiti vse, da bi nadaljeval z običajnim življenjem, vsem dobro znana trojica pa se odloči vrniti v Las Vegas.

Dejstvo je, da niti v samem Hollywoodu niso mogli predvideti, kakšen uspeh bo doživel ta nizkoproračunski film o prijateljih, ki se v iskanju zabave odpravijo v Las Vegas, kaj šele, da bomo gledalci lahko doživeli trilogijo. A sodeč po interesu za napovednik, ni dvoma, da bo tudi tretji del Prekrokane noči prava uspešnica.

Poleg originalne zasedbe (Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Ken Jeong in Justin Bartha) bosta v filmu zaigrali tudi Heather Graham in Melissa McCarthy.

Film v režiji Todda Phillipsa v kinematografih premierno pričakujemo 25. maja, do tedaj pa se gledalci lahko zabavajo ob napovedniku.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala