Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The White Stripes uradno najavila začetek konca
"Lepota umetnosti in glasbe je v tem da traja večno če ljudje tako želijo" - je sporočil duet
3. februar 2011

The White Stripes uradno najavila začetek konca

V sporočilu in svojevrstnem poslovilnem pismu svojim fenom je popularni blues-rock duet iz Detroita, The White Stripes, uradno potrdil da ne bo več snemal materiala niti nastopal in s tem najavil začetek konca dueta

"Ne gre ne za različne kreativne ideje, niti za pomanjkanje želje za skupnim igranjem, kot tudi ne za zdravstvene razloge, ker sma zdrava" sta pojasnila Jack in Meg White v pismu na svojem uradnem homepageu. Dodala sta da razlog tiči v več razlogih, še najbolj pa je kriva želja da se ohrani vse tisto lepo in posebno kar je v prvi vrsti sploh okarakteriziralo bend.
- The White Stripes ne pripadajo več Meg in Jacku. The White Stripes pripadajo vam in na vas je da počneta z njimi kar želite. Lepota umetnosti in glasbe je v večnem trajanju, če je le to kar ljudje želijo - sta napisala Meg in Jack v svojem osebnem sporočilu najbolj zvestim fenom.

 Bend je nastopal tudi po balkanu, dvočlanska skupina pa je svoj zadnji album "Icky Thump" objavila 2007. leta. Bend je takrat odpovedal najavljeno svetovno turnejo zaradi tesnobe, ki je obremenjevala Meg in od takrat nista več nastopila v živo.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala