Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slovenija ima talent: Ogledali smo si še zadnjo avdicijo
Zadnja avdicijska predstava šova Slovenija ima talent nam je postregla s pravim spektaklom.
22. april 2013

Slovenija ima talent: Ogledali smo si še zadnjo avdicijo

V okviru tretje sezone priljubljenega šova Slovenija ima talent smo si lahko ogledali že vse avdicijske predstave, ki so potekale na odru SNG Opera in balet Ljubljana. Vstopnico v naslednji krog si je zagotovilo okrog 70 talentov, v polfinale pa jih bo prišlo le najboljših trideset.

V včerajšnji oddaji na POP TV smo se lahko zabavali ob zelo raznolikih nastopih, ki sta jih pričeli simpatični Lana in njena psička Biba, ki sta se prišli predstaviti s svojevrstno plesno točko in se uspeli uvrstiti naprej.

Med vrhunci zadnje avdicijske oddaje šova Slovenija ima talent velja omeniti tudi Boštjana Velkavrha, 35-letnega pevca, ki odlično imitira slavnega Joea Cockerja in ki je s svojim nastopom popolnoma očaral strokovno žirijo. S posebnim talentom se je predstavil mladi Rene Žižek, ki je pri svojih 8 letih že pravi matematični genij. S hitrostnim računanjem je prepričal vse navzoče in si tako zagotovil uvrstitev v naslednji krog.


Mladi Rene Žižek je navdušil s hitrostnim računanjem, vir: http://talent.24ur.com

Za edinstven nastop, kakršnega na odru šova Slovenija ima talent v preteklih dveh sezonah še nismo videli, je poskrbel mentalist Jernej Župevc, ki je v svojo točko vključil žirantko Ano. S svojo neverjetno sposobnostjo prenosa misli si je prislužil trikrat »da« in si tako zagotovil mesto na naslednji stopnji tekmovanja.

Pevski vrhunec zadnje avdicijske oddaje je prinesla simpatična Alja Krušič (na naslovni sliki), ki je že takoj na začetku priznala, da jo je na tekmovanje prijavil oče, saj sama ni imela dovolj poguma. Sledila je odlična pevska točka, ki se je dotaknila prav vseh treh članov strokovne žirije. Damjanu se je nekoliko orosilo oko, Ana je povedala, da so se je Aljine emocije globoko dotaknile, Branko pa je dejal, da Alja zanj predstavlja luč na koncu tunela te oddaje.


Mentalist Jernej Župevc je poskrbel za inovativen nastop, vir: http://talent.24ur.com

Komu od 70 kandidatov, ki so uspešno opravili prvi nastop pred strokovno žirijo, se bo uspelo uvrstiti v polfinale, pa bo jasno že v naslednjih nedeljskih oddajah.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala