Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dramske piruete Patricka Stewarta
V filmu "Match" bo Patrick Stewart prestižni učitelj baleta, čigar skrivnostna preteklost pride nenadoma na dan
1. december 2014

Dramske piruete Patricka Stewarta

 
Čeprav ga ljubitelji filma poznajo bolj kot kralja znanstveno-fantastičnih uspešnic, kot so Možje X, se Patrick Stewart ne boji tudi drugačnih vlog. Pravzaprav je zelo impresivno, kako se igralec vztrajno upira kategorizaciji v le določeno skupino vlog, zato lahko od njega vedno pričakujemo nova presenečenja. 
 
Potem ko je nastopil kot neonacist v filmu Green Room, bo zdaj Patrick Stewart postal inštruktor baleta. Pod naslovom Match namreč snema dramo s pridihom humorja, ki jo režira Stephen Belber. Slednji je nazadnje istočasno napisal in režiral film Management z Jennifer Aniston v glavni vlogi. 
 

Dogajanje filma temelji na intrigantni osebnosti učitelja baleta Tobyja Powella, ki se kot profesor na slavni umetniški šoli Julliard znajde v središču raziskovanja zgodovine plesa v New Yorku v 60-ih letih. A izkaže se, da ima par, ki se ga je odločil intervjuvati, skrivne namene ...
 
Poleg Patricka Stewarta sta glavne vloge v Match-u prevzela Carla Gugino in Matthew Lillard, premiera pa je napovedana 15. januarja prihodnje leto. 
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala