Moj TV - TV Program za 200+ kanala
24. film o Bondu bo nosil naslov Spectre
Včeraj je potekala uradna novinarska konferenca, na kateri je režiser Sam Mendes razkril podrobnosti o novem Bondu.
5. december 2014

24. film o Bondu bo nosil naslov "Spectre"

 
Na novinarski konferenci je režiser Sam Mendes najavil, kaj vse nas čaka v novem filmu o Bondu, ki smo ga do sedaj poznali le pod številko 24, zdaj pa je dobil tudi uradni naslov - Spectre
 
Tistim, ki se nekoliko bolje spoznajo na Bondovo franšizo, je beseda Spectre znana kot teroristična organizacija pod vodstvom Ernsta Stavra Blofelda, ki je bil predstavljen v filmu Dr. No, prvem v seriji zgodb o slavnem agentu. 
 
Da bo tajnega agenta 007 zopet zaigral Daniel Craig, je bilo že znano, kot režiser pa se ponovno vrača Sam Mendes. Scenarij bodo tudi za novo nadaljevanje po likih Iana Fleminga pripravili John Logan, Neal Purvis in Robert Wade, film pa lahko v kinih pričakujemo konec oktobra naslednje leto. 
 
 
Javnost je najbolj zanimala novica, kdo bo zaigral glavnega negativca, saj je ta vloga skoraj tako pomembna kot sam James Bond. Že več mesecev smo bili priča različnim govoricam, kdo vse bi lahko prevzel to nalogo, sedaj pa končno vemo, za koga gre. V najavljeni igralski zasedbi sta se namreč znašla Andrew Scott, katerega poznamo kot genialnega Moriartyja iz serije Sherlock, ter Christoph Waltz. Zaenkrat sicer še ni znano, kateri vlogi točno bosta prevzela, a dvojica se zdi popolna izbira za negativca. 
 
V novem filmu nas, razumljivo, čakata tudi dve Bondovi dekleti, in sicer mlada Lea Seydoux in prečudovita Monica Bellucci, to pa je še preostanek igralske zasedbe: Ralph Fiennes kot M, Naomie Harris kot Moneypenny, Rory Kinnear v vlogi Tannerja ter Ben Whishaw kot Q.
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala