Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bo Still Alice Julianne Moore prinesel njenega prvega oskarja?
Moorova igra glavno vlogo v drami, v kateri se ženska bori z Alzheimerjevo boleznijo.
9. december 2014

Bo "Still Alice" Julianne Moore prinesel njenega prvega oskarja?

 
Julianne Moore je bila v svoji igralski karieri že štirikrat nominirana za oskarja, in sicer za naslednje filme: Boogie Nights (1997), The End of the Affair (1999), The Hours (2002) in Far from Heaven (2002), a žal ji doslej še ni uspelo osvojiti zlati kipec. 
 
Bo morda drama Still Alice, v kateri Moorova upodablja žensko z Alzheimerjevo boleznijo, uspela premagati konkurenco? To bo postalo jasno čez kakšen mesec, a poznavalci ji že sedaj napovedujejo dober izid na sledeči podelitvi. 
 

Film je bil doslej že prikazan na nekaj festivalih in je zaenkrat zbral same dobre ocene, distribucija po vsem svetu pa se bo pričela sredi januarja. Film sicer prinaša zgodbo psihologinje, specializirane za kognitivno psihologijo, ki se bori z zgodnjimi simptomi Alzheimerjeve boletni ter njenimi vplivi na njen zakon in družino. 
 
Poleg Julianne Moore v filmu igrajo še Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth in Hunter Parish. Scenaristično-režiserski dvojec sestavljata Richard Glatzer in Wash Westmoreland, ki sta priredila roman Lise Genova.
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala