Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ne bo ločitve: Jada Smith zanikala afero z M. Anthonyjem
"In touch weekly" trdi, da je zakon počil zaradi Jadine afere s sveže ločenim Marcom Anthonyjem
25. avgust 2011

Ne bo ločitve: Jada Smith zanikala afero z M. Anthonyjem

Čeprav so ameriški mediji bombastično objavili, da se Jada Pinkett Smith in Will Smith ločujeta zaradi Jadine domnevne afere z nekdanjim možem Jennifer Lopez, Marcom Anthonyjem, je ona zanikala te navedbe v obvestilu za javnost in izjavila, da je njen zakon s hollywoodskim zvezdnikom neomajan.

Jada in Marc Anthony, ki je sveže ločen od pop zvezdnice J-Lo sta skupaj igrala v seriji Hawthrone, neimenovani vir pa pravi, da se je na snemanju lahko občutila seksualna kemija med igralcema, poroča Daily mail.

Vendar je Jada Smith ostro zavrnila vse govorice. "Vse govorice v zvezi z Marcom Anthonyjem in Jado so lažne," je povedal njen predstavnik za stike z javnostjo.

Will Smith se je ravno tako odločil braniti svoj zakon pred napadi novinarjev, zato je objavil obvestilo, v katerem je anvedeno: "Čeprav nerada odgovarjava na to vrsto časopisnih novic, so govorice, ki krožijo o najinem odnosu, popolnoma netočne. Še vedno sva skupaj in najin zakon je nedotaknjen," pravi Will.

Ob izmišljenih informacijah se je oglasila tudi tretja stran, predstavnik Marca Anthonyja, ki je izjavil: "Nedvoumno zanikamo vso stvar. Presegli so vsako mejo. Vpletli so v to družine, otroke in prijatelje."

Čeprav sta se zakonca Smith, po besedah bližnjega vira, smejala, ko sta slišala govorice o svoji ločitvi, sta sedaj najela odvetnike in načrtujeta tožbo revije America's In Touch Weekly, ki je na naslovnici prinesel zgodbo o ločitvih Smithovih ter aferi Jade in Anthonyja.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala