Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Amy Adams pripadla vloga Lois Lane v novem Supermanu
Režiser Zack Snyder trdi, da je Amy idealna za tovrstno vlogo, ima talent in kvalitete, ki jih iščemo pri Lois Lane.
30. marec 2011

Amy Adams pripadla vloga Lois Lane v novem "Supermanu"

Warner Bros. in  Legendary Pictures so objavili, da bo Amy Adams  upodobila Lois Lane v novem "Supermanu", režiserja Zacka Snyder-ja.

"Imeli smo veliko, obširno iskanje za Lois. Za nas je to bila zelo velika stvar in zelo pomembna vloga. Bilo je veliko avdicij, med drugim smo pa imeli tudi en sestanek z Amy Adams, po katerem sem takoj vedel, da je ona ustvarjena za to vlogo. Poleg vloge samega Supermana, je bilo to drugo najvažnejše vprašanje, ki zanima oboževalce. Zaradi tega smo zelo veseli, saj lahko objavimo na kakšen način je dobila vlogo. Je ena najbolj talentiranih in uglednih igralk sodobnega filmskega časa. Amy poseduje talent za prikazovanje vseh vrlin, ki jih imamo radi pri Lois: je pametna, ostra, zabavna, topla, ambiciozna in seveda, prekrasna" je izjavil Snyder.

Amy Adams bo tako igrala ob boku Henrya Cavilla, ki bo po že znanih informacijah upodobil Clarka Kenta/Supermana. Bogato igralsko zasedbo dopolnjujejo še Diane Lane in Kevin Costner, v vlogah Marthe in Jonathana Kenta. Producenti naslednjega Supermana so Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan in Deborah Snyder, avtor scenarija je pa David S. Goyer. Sam scenarij bazira na zgodbi Goyer-ja in Nolan-a. "Supermana" tako lahko pričakujemo v kinodvaranah januarja 2012.

Spomnimo le še, da je Amy Adams bila nedavno nominirana za oskarja v drami "The Fighter" z Markom Wahlbergom in Christianom Bale-om. Predhodno je bila nominirana za svoje delo tudi v pohvaljenih filmih kot so "Doubt" in "Junebug"
Igrala je prav tako hitih kot so "Enchanted", "Julie & Julia", "Charlie Wilson's War" in "Catch Me If You Can". Naslednji filmski projekt, v katerem jo bomo lahko videli, je "On The Road", režiserja Walter-ja Salles-a z Viggo Mortensenom in dolgo pričakovanimi "Muppetki".
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala