Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Colin Farrell in Elizabeth Taylor...prijateljstvo ali kaj več?
Igralec in lomilec ženskih src je priznal, da je pokojno igralko velikokrat "motil" s številnimi pozivi ob neprijetnih urah.
1. april 2011

Colin Farrell in Elizabeth Taylor...prijateljstvo ali kaj več?

Igralec Colin Farrell je eden največjih zapeljivcev našega časa, povezovali so ga z najlepšimi ženskami na tem planetu kot so Angelina Jolie, Britney Spears, Naomi Campbell...
Trenutne govorice so, da je v razmerju z izzivalno rdečelasko Rihanno.

Niti ena povezava in trač ne bosta toliko šokirala oboževalce kakor naslednja. Colin je bojda bil v razmerju z nedavno preminulo Elizabeth Taylor. Medijske špekulacije in govorice so se začele neposredno po njenem pogrebu, na katerem je bil prisoten tudi vidno užaloščeni igralec.

- "Enostavno sem imel to priložnost in srečo, da sem bil njen prijatelj, intenzivno sva se družila zadnje leto in pol. Obožujem jo še vedno! Kako sva se sprijateljila? Saj poznate tisto zgodbo, kadar moški spozna žensko in ji nato neprestano utruja po telefonu, pozno ponoči..." je Colin nekoliko negotovo pojasnil nrav njunega odnosa.

Filmska ikona Elizabeth, ki je preminila v 79. letu svoje starosti, je tudi sama izbrala pesem, ki jo je Colin odrecitiral na njenem poogrebu. Igralec je to komentiral, kot igralkino modro zvijačo, ker ga ja na tak način dobesedno odvlekla nad njen grob, da se dostojna poslovi v solzah. Sicer je Elizabeth v svojem zadnjem intervjuju opisala Colina kot kot brilijantnega igralca visokega ranga, poudarila pa je tudi, da ga ljubi.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala