Moj TV - TV Program za 200+ kanala
jennifer Aniston se je odločila režirati film s plemenitim ciljem
Filmsko nadaljevanje "Project Five" bo posvečen vsem ženskam, ki imajo raka na dojki in borbi proti tej bolezni.
1. april 2011

jennifer Aniston se je odločila režirati film s plemenitim ciljem

Igralki Jennifer Aniston se bodo končno uresničile dolgoletne sanje, da se preizkusi tudi v režiranju. Po mnogoštevilnih vlogah v romantičnih komedijah in kultni seriji "Prijatelji", se je igralka odločila, da se bo posvetila bolj "resnim" vlogam in projektom.

igralka se je odločila, da bo svojo kariero zavrtela v čisto drugo smer, pa bo tako režirala film o raku na dojki pod nazivom "Project Five". Filmsko nadaljevanje v petih delih bo med drugimi režirala tudi pevka Alicia Keys in igralka Demi Moore. Točneje, vsaka od njih bo režirala eno nadaljevanje posvečeno ženskam obolelim za to zahrbtno boleznijo, ter na ta način poskusiti ozaveščati javnost na vse probleme, ki jih ta bolezen povzroča.

- "Primarno nam je cilj zabavati, informirati, podtakniti dialog, raziskave in preventivo. Zgodbe bi same po sebi morale imeti učinek na ljudi in dajati oporo obolelim in njihovim družinam," je pojasnila Jennifer Aniston plemenite cilje svojega humanitarnega projekta.

- Primarno nam je cilj zabaviti, informirati, potaknuti dijalog, istraživanje i prevenciju. Priče bi same po sebi trebale djelovati na ljude i pružiti podršku oboljelima i njihovim obiteljima - pojasnila je Aniston plemenite ciljeve svog humanog projekta.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala