Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIDEO: Megan Fox, Billy Crystal in Josh Duhamel napovedujejo Oskarje
Čeprav nominacije še niso objavljene, imajo stavnice že svoje favorite
10. januar 2012

VIDEO: Megan Fox, Billy Crystal in Josh Duhamel napovedujejo Oskarje

Megan Fox in Josh Duhamel ter letošnji voditelj 84. podelitve nagrad Akademije filmskih umetnosti in znanosti, Billy Crystal, so posneli napovednik za Oskarje 2012.

Megan Fox in Josh Duhamel v kratkem filmu z naslovom Off the grid (Izven mreže), pojdeta na kratko fantazijsko potovanje v iskanju letošnjega voditelja, potem, ko je odpadel Eddie Murphy. Ker že vemo, da ga bo nadomestil Billy Crystal, je zanimivo videti, kako so ga tokrat nagovorili, da devetič vodi ceremonijo.

 

Film je posnela komičarska spletna stran Funny or Die, znana po svojih duhovitih skečih, v katerih pogosto parodirajo hollywoodske zvezdnice. Video bo predvajan v dveh tisočih kinodvoranah po ZDA. 

"Video kaže, kako izgleda navdušenje glede letošnjih Oskarjev," je povedal Mike Farah iz Funny or Die-a.

Eddie Murphy je odstopil od voditeljske vloge, potem, ko je Brett Ratner odstopil od položaja producenta. Javnost je obsodila Ratnerjevo rabo besede "peder" med novinarsko konferenco ob njegovem zadnjem filmu "Rop nebotičnikov." Ratnerja je zamenjal Brian Grazer. 

Meryl Streep je že favoritka

Letošnji Oskarji imajo tudi že svoje favorite na stavnicah, čeprav nominacije še niso bile objavljene. Na vrhu seznama v kategoriji izbora za najboljšo igralko se je znašla Meryl Streep, ki bi ji vloga Margaret Tatcher v Železni dami lahko prinesla tretji kipec. Zadnjega je dobila leta 1983 za vlogo v Sofijini izbiri, to pa je že njena 17. nominacija.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala