Moj TV - TV Program za 200+ kanala
January Jones kot zlobna seksi mutantka v novem X men
Jonesova krasi naslovnico novega "Total filma", kot glavna negativka v filmu "X men: First class"
6. april 2011

January Jones kot zlobna seksi mutantka v novem "X men"

Mutanti so lahko seksi. Igralka January Jones je dokazala, da je lahko tako zla, kakor tudi fatalna v svojem naslednjem filmu "X men".

Jones je pripadla vloga Emme Frost, poznane tudi kot "bela kraljica", v novem filmu X men: First Class, ki bi v kinodvorane moral prispeti na začetku junija.

Da bi obeležili filmski set, ki se dogaja v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, so na britanskem časopisu Total film, izdali številko s tremi različnimi naslovnicami. Poleg fatalne January Jones, se na drugih dveh naslovnicah pojavita James McAvoy, kot profesor Charles Xavier in Michael Fassbender, kot mladi Magneto.

Jonesova se dobro znajde v igralskih vodah iz šestdesetih. Kot lik Betty Draper se tudi pojavlja v seriji Fantje z Madisona, ki nazorno prikazuje desetletje velikih političnih sprememb.

Jones ni edina negativka v filmu, ki bo razgalila dobršen del svojega telesa. Zvezda filma Zimska Kost (Winter's Bone) Jennifer Lawrence se pojavlja v vlogi Mystique, njen filmski kostum pa bolj zgolj naslikan na njenem telesu.

X-men: First Class se že nestrpno pričakuje v kinodvoranah širom sveta. Zgodba je osredotočena na odnos med mladim profesorjem Xi in Magnetom, ter sporom, ki jih bo v prihodnosti oddaljil drug od drugega. V filmu igrajo tudi Kevin Bacon. Rose Byrne in Nicholas Hoult.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala