Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dr. House se poslavlja
Čeprav je bilo že v preteklosti napovedano, da je 8. sezona zadnja, je konec nanizanke zdaj uradno napovedan
12. februar 2012

Dr. House se poslavlja

Dr. House je nedvomno kultni televizijski lik. V svojih 8 sezonah prisotnosti na TV ekranih se je inteligentni zdravnik, pronicljivi opazovalec, obseden z željo po razumevanju sveta okoli sebe, nevrotik, ekscentrik radikalnih potez in nenazadnje privlačni in karizmatični moški nedvomno vtisnil v spomin tudi marsikomu, ki ni fan serije.

Ta se je na TV ekranih prvič pojavila leta 2004, končana pa bo letos, po zaključku zadnje epizode 8. sezone. Dr. House je bil štirikrat nominiran za najboljšo dramsko serijo, vendar nagrade ni dobil. Hugh Laurie, ki zdravnika upodablja, je po dvakrat dobil zlati globus in nagrado združenja filmskih igralcev. Nanizanka se predvaja v 66 državah. Na višku svoje slave je bila deležna kar 20 milijonov gledalcev, danes pa je to število prepolovljeno. Verjetno tudi zaradi izčrpanosti zgodbe, v čemer gre iskati tudi razloge za njen zaključek.

Hugh Laurie je že pred časom napovedal, da bo po koncu serije prešel k drugim projektom, želi pa si stopiti tudi v režiserske čevlje.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala