Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Julia Roberts: Prezgodaj je še, da bi moji otroci gledali filme, v katerih sem igrala
Filmska zvezdnica je priznala, da otrokom še ne dovoli gledanja svojih filmov
13. marec 2012

Julia Roberts: "Prezgodaj je še, da bi moji otroci gledali filme, v katerih sem igrala"

Slavna hollywoodska igralska diva Julia Roberts je povedala, da njeni otroci še vedno ne gledajo filmov, v katerih je igrala. Čeprav je ustvarila številne uspešne vloge in ima za seboj zavidljivo igralsko kariero, je Julija izpostavila, da bo vseeno moralo miniti še nekaj časa, preden bodo njeni otroci smeli videti kakšen njen film.
 
"Iskreno, menim, da so še premajhni za vloge, ki sem jih igrala," je povedala Julia Roberts, ki je sicer mama sedemletnih dvojčkov Patricije in Phinnaeusa Walterja ter štiriletnega Henryja Daniela. 
 
"Doma imamo precej strogo pravilo, ki ga upoštevamo. Svojih otrok nikoli ne izpostavljava poslu, s katerim se ukvarjava. Pred spanjem čas v glavnem preživljamo skupaj, kot družina, med branjem knjig. Enostavno imamo raje knjige, včasih tudi poezijo, kot sedenje pred televizijo. Da ne bo nesporazuma; seveda kdaj tudi pogledamo kaj na televiziji, vendar v glavnem usmerjeno in po dogovoru," je pojasnila oskarjevka, ki je poročena z režiserjem in fotografom Dannyem Moderom.
 
Sicer pa se bo Julia kmalu pojavila v novem filmu, natančneje filmski avanturi z naslovom "Mirror Mirror", katerega premiera bo konec tega meseca.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala