Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova komedija Eddyja Murphyja - strel v prazno?
A thousand words, novi Murphyjev film, je zbral same negativne kritike. Priporoča se samo mazohistom ...
14. marec 2012

Nova komedija Eddyja Murphyja - strel v prazno?

Ne obstaja pravi način za dokazovanje, da je neki film popoln debakl, toda nova komedija Eddyja Murphyja z izvirnim naslovom A Thousand Words je najbolj izpostavljen kandidat za ta neslavni naslov, saj je na spletni strani Rotten Tomatoes dobila oceno 0%.
 
Med 39 kritikami o filmu, objavljenimi na omenjenem portalu, je vsaka izrazito negativna. Med kritiki prevladuje mnenje, da je sporočilo filma banalno, da so dialogi nedovršeni, scenarij pa daleč od smešnega in da je film mogoče priporočati samo izrazitim mazohistom.
 

 
Celo filmski časopis Variety, ki je v ocenah pogosto blag, piše da Murphyjeva igra, ki se med filmom v glavnem pretaka v pantomimo, ne more rešiti tega eksperimenta s spiritualnim sporočilom.
 
Film sicer govori o agentu, ki dela v neki založniški hiši in ki potem, ko prevara nekega duhovnega guruja, v svojem dvorišču najde drevo s tisočimi listi. Težava je v tem, da vsakič, ko izgovori besedo, en list odpade z drevesa, on pa bo umrl tisti trenutek, ko z drevesa odpade še zadnji.

Film je bil v ZDA premierno prikazan prejšnjo nedeljo, evropska premiera pa je napovedana za 6. april.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala