Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gordon-Levitt: Looper je moje najboljše igralsko delo!
Igralec je povedal, da komaj čaka, da publika vidi film in da meni, da je Rian Johnson eden najboljših filmarjev
19. april 2012

Gordon-Levitt: Looper je moje najboljše igralsko delo!

V zadnjem času se veliko govori o prihajajočem ZF filmu Looper, okoli katerega vlada velika mrzlica, ki jo je še bolj razpihnil njegov glavni protagonist, igralec Joseph Gordon-Levitt, ki je izjavil, da meni, da gre za njegovo najboljše igralsko delo do zdaj.
 
Film Looper je pravzaprav svojevrstno potovanje skozi čas, v katerem poleg Gordon-Lewitta igrata tudi Bruce Willis in Emily Blunt. Gordon-Levitt igra morilca, ki spozna, da je njegova tarča ravno on sam, v prihodnosti. V nedavnem intervjuju za MTV je zvezdnik filmov Dark Knight Rises posebej izpostavil delo priznanega režiserja in scenarista Looperja, Riana Johnsona, s katerim je že prej sodeloval pri filmu Brick.
 
 
 
"Looper je, če sem iskren, moje najboljše delo v igralskem smislu. Resnično sem izvedel transformacijo tako kot je potrebno. Ravno tako menim, da je režiser Rian Johnson eden najboljših filmarjev. Ima veliko skupnega z Nolanom in Spielbergom. Resnično je briljanten. Komaj čakam, da publika vidi film in njegovo delo," je vzhičeno komentiral Gordon-Levitt ter dodal, da se v objavljenem trailerju vidi le malo.
 
"Šele ko vidite film, boste dobili sliko o mojih kompleksnih transformacijah. Zaradi tega sem zelo vznemirjem, ker to definitivno nisem jaz. To je moj absolutno najljubši lik, ki sem ga igral, ker sem ga spremenil v nekaj, kar v resnici nisem jaz," je zaključil mladi igralec.
 
Looper bo v kina prispel poleti.
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala