Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIDEO: Spoznajte družino Collins iz novega filma Tima Burtona
Dark shadows z Johnnyjem Deppom in Heleno Bonham Carter bo premiero doživel čez en teden
4. maj 2012

VIDEO: Spoznajte družino Collins iz novega filma Tima Burtona

Ostal je še en teden do premiere novega filmskega sodelovanja Tima Burtona in njegovih igralskih muz, Johnnyja Deppa in Helene Bonham Carter v mračni komediji Dark shadows. Medtem, ko številni označujejo izdelek kot vampirski film Johnnyja Deppa, gre v resnici za adaptacijo ameriške istoimenske serije s konca '60-ih o vampirju Barnabasu Collinsu in njegovi družini.

V javnosti je bil objavljen video, v katerim je predstavljena celotna družina Collins: Michelle Pfeiffer kot glava družine Elizabeth Collins Stoddard, Johnny Lee Miller kot njen brat Roger Collins, Chloe Moretz kot Elizabethina jezna hči Carolyn; Gulliver McGrath kot 10-letni David Collins; Bella Heathcoate kot Davidova varuška  Victoria; Helena Bonham Carter kot lokalna psihiatrinja Dr. Julia Hoffman; in Jackie Earle Hayley kot negovalka Willie Loomis.

Tukaj je seveda tudi Johnny Depp kot Barnabas, ki vstane iz svojega 200 let starega groba, jih vse združi in reši družinski posel. Kot pravi Michelle Pfeiffer v videu: "Družina Collins je čudna."

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala