Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prispel trailer za Gangster Squad
Dramo o najnevarnejšem mafijskem šefu Mickeyu Cohenu, ki ga bo igral Sean Penn je režiral Ruben Fleischer
11. maj 2012

Prispel trailer za Gangster Squad

Warner Bros je objavil prvi uradni trailer za novi film režiserja Rubena Fleischerja ("Zombieland"), kriminalistično dramo z naslovom Gangster Squad. Film je bil posnet po seriji člankov o antimafijskem policijskem odredu, objavljenih v Los Angeles Timesu.
 
Zgodba filma se namreč odvija v že omenjenem Los Angelesu v letu 1959. Takrat je nusmiljeni mafijski šef Mickey Cohen (Sean Penn) vodil igro v mestu tako, da si je jemal del zaslužka od prodaje droge in orožja ter prostitucije in ilegalnih stavnic. Vse to je počel pod zaščito ne le svojih plačancev, ampak tudi podkupljenih policistov in politikov.
 
 
 
 
Vse skupaj je bilo več kot dovolj, da prestraši tudi najbolj pogumne predstavnike zakona, razen malega, skrivnega odreda losangeleške policije, ki jo je vodil narednik John O'Mar (Josh Brolin) in Jerry Wooters (Ryan Gosling), ki si poskušajo vrniti mesto iz rok enega najbolj nevarnih mafijskih šefov vseh časov.
 
V filmu Gangster Squad ob že omenjenih Brolinu, Goslingu in Pennu igrajo tudi
Emma Stone, Nick Nolte, Robert Patrick, Michael Pena, Giovanni Ribisi in Anthony Mackie, premiera pa je napvoedana za 19. oktober.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala