Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ashton Kutcher kot Steve Jobs
Ashtona Kutcherja so zalotili v prepoznavni opravi pokojnega računalniškega velikana Stevea Jobsa
15. maj 2012

Ashton Kutcher kot Steve Jobs

Ashtona Kutcherja so nedavno zalotili v črnem puliju, kavbojke in teniske na poti proti setu, kjer se začenja snemanje filma o omenjenem legendarnem ustanovitelju Applea, ki ga bo igral.
 
Že odprej je znano, da bo zvezdnik serije Two and a Half Men igral vizionarja in genija Jobsa v naslovu Jobs: Get inspired in to v njegovih mlajših dneh. Na to vest so sicer negativno reagirali številni veliki fani Appla, ki jim izbira  igralca ni bila všeč.
Već je otprije poznato kako će zvijezda serije 
 
Izvršni producent Mark Hulme je svoje popolnoma nasprotno stališče pojasnil na sledeči način:
 
"Ker se bo naš film osredotočil na zgodnjo fazo in začetke Applea, ko je bil Jobs še v svojih dvajsetih, smo potrebovali igralca, ki bo filmu doprinesel ne samo s svojo mladostjo, ampak tudi z določeno psihološko linijo. Zaradi tega in seveda zaradi Ashtonove neverjetne fizične podobnosti z Jobom, je ta enostavno popoln za to vlogo," je pojasnil Hulme, ki pravi, da bo film pokrival tisto obdobje Jobsovega življenjskega obdobja in kariere med leti 1971 do 2000, po zadnjih zapisih pa budžet filma, katerega premiero lahko pričakujemo naslednje leto, znaša okoli 15 milijonov dolarjev.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala