Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tom Cruise je dopolnil 50 let
Igralec, ki zadnje dni polni tabloide zaradi ločitve od soproge Katie Holmes, je 3. julija praznoval 50. rojstni dan.
4. julij 2012

Tom Cruise je dopolnil 50 let

Slavni igralec se je rodil 3. julija 1962 rodil v Syracusu v New Yorku kot Tom Mapother. Zaslovel je s filmom Top Gun, zatem pa so se zvrstile številne uspešnice, kot na primer Jerry Maguire, Misija: Nemogoče, Intervju z vampirjem in Rain Man. Za svoje delo je prejel tri zlate globuse, in sicer za vloge v filmih Rojen četrtega julija, Jerry Maguire in Magnolija.

Tom Cruise je bil v dosedanjem življenju poročen trikrat. Leta 1987 se je poročil z igralko Mimi Rogers, s katero sta se ločila leta 1990. Istega leta se je poročil z Nicole Kidman, s katero imata dva posvojena otroka, Isabello in Connorja. Ločila sta se leta 2001, za razhod pa naj bi bilo krivo snemanje filma Vanilla Sky, na katerem je spoznal Penelope Cruz in se z njo zapletel v nekajletno razmerje. Za njo je prišla Katie Holmes, s katero sta se poročila na gradu Odescalchi. Zakon, v katerem se jima je rodila hči Suri, je trajal šest let, pred nekaj dnevi pa je javnost razburkala novica, da je Holmesova vložila zahtevo za ločitev.

Vir: http://www.showbiz411.com


Tom Cruise je znan tudi po pripadnosti scientologiji, ki je domnevno razlog za tretjo ločitev. Omenjeni kult namreč zaznamujejo stroga in za marsikoga nenaravna pravila.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala