Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Charlie Sheen dobil pogodbo za še 90 epizod nove serije
V novi Sheenovi seriji je stalni član igralske zasedbe postal tudi njegov oče Martin Sheen.
30. julij 2012

Charlie Sheen dobil pogodbo za še 90 epizod nove serije

Charlie Sheen je napovedal, da bo imela njegova nova serija Anger Management še 90 epizod. Situacijska komedija je že na poti k deseti epizodi prve sezone, ki bo kot kaže uspešna. Sheen igra Charlieja Goodsona, terapevka za nadzor jeze na mreži FX.

Sheenov oče Martin Sheen bo postal član stalne igralske zasedbe in bo seveda zaigral Charliejevega očeta. To bo seriji dodalo družinski privdih, menijo na TV mreži.

Sheen svojim oboževalcem zagotavlja, da se je sedaj njegovo mentalno zdravje stabiliziralo in da se je veliko naučil od zloma v prejšnjem letu. Zaradi osebnih težav je bil Sheen odpuščen iz uspešne nadaljevanke Dva moža in pol. Zatem je v okviru turneje My Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option obiskal 21 mest.»Ne podajte se na cesto z one-man showom v 21 mest, če nimate zgodbe,« se je pošalil Sheen.

Da bi prihranil nekoliko denarja, bo 100 epizod posnel v dveletnem obdobju, pri čemer ne bo časa za veliko vaj.

»Igralci dobijo tekste, pregledamo sceno, pisci naredijo nekaj sprememb, igralci odidejo na make-up, kamere so blokirane, nato se skupaj vrnemo in posnamemo sceno,» je producent Bruce Helford opisal potek snemanja.

Sheen pa je prepričan, da 90 epizod še ne bo dovolj.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala