Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Robert Pattinson se skriva pri Reese Whiterspoon
Potem, ko ga je Kristen Stewart prevarala, naj bi se mladi igralec skrival na posesti Reese Witherspoon.
2. avgust 2012

Robert Pattinson se skriva pri Reese Whiterspoon

Odkar je v javnost prišla vest o aferi Kristen Stewart in Ruperta Sandersa, izgleda kot, da se je Robert Pattinson vdrl v zemljo. Novinarji časopisa Us Weekly, ki so prejšnji teden objavili fotografije afere, trdijo, da so odkrili, kje se Pattinson skriva.

Igralec je domnevno na posestvu kolegice Reese Witherspoon, s katero je igral v filmu Water for elephants. Resse je Robertu ponudila pomoč in ga kot gosta povabila na svoje posestvo, ki je vredno sedem miljonov dolarjev.

»Robert je v popolnem kaosu. V nič več ni prepričan,« je povedal vir, ki je blizu zvezdniku. Medtem ko Pattinsom skuša zaceliti rane v družbi noseče Resse in njenega soproga Jima Totha, Kristen še ni obupala nad spravo.

Po besedah igralčinega bližnjega vira naj bi bivšemu ves čas pošiljala sporočila in ga klicala po telefonu. Rupert je bil v ponedeljek fotografiran pred svojo stavbo in na roki je še vedno imel poročni prstan. Njegova soproga Liberty Ross se glede škandala zaenkrat še ni izjasnila. Z njo bi se rad pogovoril tudi Pattinson in ugotovil, ali je šlo res za enkraten strasten večer, ali pa je prevara trajala več mesecev.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala