Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nicolas Cage v Plačancih 3
V tretjem nadaljevanju akcijskega filma želijo producenti videti tudi Clinta Eastwooda, Harrisona Forda in Wesleya Snipesa.
14. avgust 2012

Nicolas Cage v Plačancih 3

Čeprav film Plačanci 2 še ni prišel v kinematografe, producenti že pripravljajo tretji del akcijskega filma, v katerem glavno vlogo nosi Sylvester Stallone. Potem ko je v pretekli dve nadaljevanji vključil največje akcijske zvezde Hollywooda, kot so Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis in Dolph Lundgren, obstaja možnost, da se v tretjem delu pojavijo tudi Clint Eastwood, Harrison Ford in Wesley Snipes, kot poroča Digital Spy.

Še eno veliko igralsko ime je pristalo na sodelovanje v tretjem delu Plačancev. Gre za Nicolasa Cagea, za katerega je znano, da le redko odkloni kakšno ponudbo.

»Vlogo smo ponudili tudi Clintu Eastwoodu in za njega imamo že napisan lik. Želimo si tudi Wesleya Snipesa, ko bo prišel iz zapora. Nicolas Cage pa je že pristal na sodelovanje,« je povedal eden od producentov, Avi Lerner.

Razkril je tudi, da upa, da se bo v tretjem delu vrnil Mickey Rourke, ki ga v drugem delu ne bomo videli, a le da ne bo »preveč nor«.

Jason Statham je sicer film Plačanci 2 opisal kot »akcijo stare šole«, Dolph Lundgren pa je povedal, da v filmu »pravi moški izvajajo pravo akcijo«.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala