Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Downey Jr. se je poškodoval na snemanju Iron Mana 3
Čeprav poškodbe niso zelo resne, je studio preložil snemanje, dokler si igralec popolnoma ne opomore.
19. avgust 2012

Downey Jr. se je poškodoval na snemanju Iron Mana 3

Robert Downey Jr. si je po poročanju NME na snemanju filma Iron Man 3 poškodoval gleženj. Poškodbo je dobil med izvajanjem akrobacij v nadaljevanju sage o superheroju, a pravi, da z njegovim gležnjem ni hujšega. Marvel Studios je vseeno odredil prekinitev snemanja, dokler Downey Jr. (47) popolnoma ne okreva.

Iron Man 3 so začeli snemati v Severni Karolini v juniju tega leta. To je za Downey Jr.-ja četrta priložnost, da se prelevi v Tonyja Starka, miljarderja-izumitelja, ki ustvari vrhunski oklep in se na tak način prelevi v superheroja. Igralec se je v vlogi Starka predstavil v Iron Manu leta 2008, v Irona Manu 2 leta 2010 in letošnje leto v filmu Maščevalci.

Oba predhodna Iron Mana je režiral Jon Favreau, novo nadaljevanje pa je prevzel Shane Black, ki je najbolj poznan po delu na scenarijih za Smrtonosno orožje. Black podpisuje scenarij za film Iron Man 3 skupaj z britanskim TV piscem Drewom Pearcem, Favreau pa je še naprej vključen kot eden od producentov.

Ben Kingsley bo v filmu zaigral Iron Manovega sovražnika Mandarina, kot drugi negativec pa se bo predstavil Guy Pearce. Gwyneth Paltrow in Don Cheadle bosta ponovila svoji vlogi iz predhodnih filmov, Scarlett Johansson, katero poznamo kot zloglasno Črno vdovo iz Iron Mana 2 in v Maščevalcev, pa se v tretji del filma ne bo vrnila. Iron Man 3 naj bi prišel v kinematografe v maju leta 2013.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala