Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Matthew McConaughey bo za novo vlogo shujšal 15 kilogramov
Igralec je zaradi vloge v filmu Dallas Buyer’s Club na striktni dieti, zaradi česar je že vidno shujšan.
28. avgust 2012

Matthew McConaughey bo za novo vlogo shujšal 15 kilogramov

Do sredine septembra namerava Matthew McConaughey shujšati 15 kilogramov, saj se takrat prične snemanje filma Dallas Buyer's Club. Gre za biografsko zgodbo o žrtvi HIV-a Ronu Woodroofu, v kateri bo McConaughey zaigral ob dvakaratni dobitnici oskarja Hilary Swank.

Po poročanju Daily Mail igralec ni daleč od načrtovane izgube teže, pred hotelom Tribeca v New Yorku so ga namreč novinarji ujeli že vidno shujšanega. Igralec, ki je sicer poznan po atletski postavi, se je odločil spremeniti svoj izgled, da bi se lahko potegoval za resnejše igralske nagrade, kot je to uspelo nekaterim njegovim kolegom.

Woodruffa, heteroseksualnega homofobnega električarja, ki je izginil leta 1992 potem, ko je pet let tihotapil nezakonita zdravila za HIV, ki v ZDA niso bila odobrena, sta hotela zaigrati tudi Brad Pitt in Ryan Gosling.

Da bi izgubil težo McConaughey redno obiskuje kardio vadbe, pije veliko čaja in poje pet visokoproteinskih obrokov dnevno, izogiba pa se ogljikovim hidratom. A igralec je že najavil, kaj bo njegov svečani obrok po končanem snemanju Buyer's Cluba, in sicer se je odločil za cheeseburger.

McConaughey je le eden v nizu igralcev, ki so morali zaradi vloge na hitro izgubiti veliko število kilogramov. Najbolj znan je Christian Bale, ki je zaradi vloge v filmu The Fighter izgubil 30 kilogramov s pomočjo diete s kavo, vodo, pločevinko tunine in jabolkom na dan.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala