Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Charlie Sheen bi lahko bil Spider-Man
Sheen je povedal, da je malo manjkalo, da bi ravno on namesto Maguireja nadel ikonično modro-rdečo opravo.
6. september 2012

Charlie Sheen bi lahko bil Spider-Man

Ko je v javnost prišla informacija, da bo Spider-Mana v novem nadaljevanju filma upodobil Andrew Garfield, so bili oboževalci precej skeptični, saj je bila do tedaj njegova edina prepoznavna vloga tista v filmu The Social Network, pa še ta je bila stranska. Kljub temu je dobro opravil svoje delo, ravno tako kot Tobey Maguire, ki je kot Peter Parker zaigral v vseh delih trilogije v režiji Sama Raimieva in za večino oboževalcev ostal v spominu kot odličen izbor.

Očitno pa je Charlie Sheen Maguireju pred nosom skoraj prevzel vlogo. Sheen, ki je pred kratkim podpisal vrtoglavo pogodbo za 90 epizod nove serije Anger Management, je nedavno v oddaji Jaya Mohra pojasnil, da je le malo manjkalo in on bi bil tisti, ki bi nadel ikoniči modro-rdeči kostum.»V tistem času sem imel pisarno v Orionu in prinesel sem jim Spider Mana. Rekel sem jim, da bom čez nekaj let prestar, da bi zaigral Petra Parkerja, oni pa so mi odvrnili, da ne verjamejo, da je v animiranih filmih in filmih, ki temeljijo na stripih, kakršnakoli prihodnost. Skušal sem jih prepričati, da je to vendarle Spider-Man in da bi bil sam odličen za to vlogo. Odgovorili so, da bodo še malo počakali,« je pojasnil Sheen.A danes je očitno, da odgovorni iz Oriona niso imeli prav, saj so stripovske uspešnice, prenešene na velike ekrane, danes velik hit, kar potrjujejo filmi kot sta Maščevalci ali Vzpon viteza teme, ki sta glede na zaslužek na samem vrhu.

Kljub temu, da si težko zamislimo Sheena v vlogi Spider-Mana, pa ne moremo mimo dejstva, da bi šla v tem primeru njegova kariera »hollywoodske barabe« v popolnoma drugo smer.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala