Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nicole Kidman v filmu Stoker
Stoker je debitanstski prvenec južnokorejskega režiserja Parka Chan-wooka, scenarij zanj pa je napisal Wentworth Miller.
28. september 2012

Nicole Kidman v filmu Stoker

Če je morda koga skrbelo, da bo odhod Parka Chan-Wooka v Hollywood nekoliko omehčal njegovo delo, bo napovednik, ki je pred kratkim prišel v javnost, te bojazni razblinil. Srhljivi triler Stalker je prvenec južnokorejskega režiserja v angleškem jeziku, Parku pa je zanj uspelo dobiti odlično igralsko zasedbo.

Nicole Kidman v filmu zaigra mati Mie Wasikowske, do katere so vede skajno nematerinsko. Po skrivnostni smrti očeta družine Stalker v mesto prispe stric Charlie (Matthew Goode), za katerega se do tedaj ni vedelo, da sploh obstaja. V bizarni družini pride do nenavadnega ljubezenskega trikotnika, polnega jeze in prevar.


Stoker je hkrati tudi scenaristični prvenec Wentwortha Millerja, zvezde serije Beg iz zapora. Miller, ki je scenarij spisal pod psedvdonimom Ted Foulke, je povedal, da je na zgodbo močno vplivalo Hitchockovo delo. Film bomo v kinematografih lahko videli marca prihodnje leto.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala