Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIDEO: Prvi napovednik filma Umri pokončno 5
A Good Day to Die Hard predstavlja peto nadaljevanje priljubljenega seriala z Bruceom Willisom.
7. oktober 2012

VIDEO: Prvi napovednik filma Umri pokončno 5

V javnost je prišel napovednik za najnovejše nadaljevanje seriala Umri pokončno z naslovom A Good Day To Die Hard, ki ga sestavljajo gola akcija, šarm Brucea Willisa in strokovno vstavljeni deli Beethovnove glasbe.

Peto nadaljevanja filma sicer prihaja z omejenimi pričakovanji, saj je četri del Live Free or Die Hard predstavljal razočaranje tako za oboževalce kot za splošno publiko, čeprav je še vedno prinesel zaslužek v vrednosti 383 miljonov dolarjev. Pet let kasneje in z novim režiserjem (John Moore namesto Lena Wisemana) se film A Good Day to Die Hard vrača k humorju, saj so ustvarjalci ugotovili, da mora biti John McClane tudi zabaven.

»Zame je to poseben izziv, saj obstajajo velike časovne luknje med filmi. Na nek način označujejo moje staranje v smislu: zdaj se nahajam v določeni dobi svojega življenja in skušam posneti akcijski film Umri pokončno. Kako hitro bom lahko tekel? Kako dobro se bom lahko boril? Vse to je izziv, a je hkrati zabavno. Vidite lahko, kako se preko različnih filmov staram. To zame predstavlja poseben interes ,« je povedal Willis.

Film v režiji Johna Moora, v katerem ob Willisu zaigrajo še Jai Courtney, Cole Hauser in Mary Elizabeth Winstead, prihaja v kinematografe 14. februarja 2013.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala