Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Len Wiseman bo snemal film Mummy
Režiser filma Total Recall je povedal, da bo šlo za veliko bolj temačno različico Mumije.
8. oktober 2012

Len Wiseman bo snemal film Mummy

Režiser filma Total Recall Len Wiseman naj bi se kmalu lotil režije nove različice filmskega seriala Mumija iz leta 1999. Po poročanju različnih filmskih portalov bi bil film lahko končan že v letu 2014, scenarij zanj pa bo spisal Jon Spaihts, ki se nam je pred kratkim predstavil z uspešnico Prometheus.

»Ko sem prvič slišal, da se bo Universal lotil tega projekta, so se mi v glavi takoj začele pojavljati ideje in slike zgodovinskega obdobja, v katerem bi se odvijala zgodba, mitologije in nadnaravnih bitij. Potem ko sem izvedel, da bosta film producirala Alex Kurtzman in Roberto Orci (Star Trek), sem se zavedel, da bi lahko v projektu predstavili popolnoma drugačen pristop in povsem drugačno mumijo,« je povedal Wiseman.

»To bo veliko bolj temačen film. Kar me najbolj interesira je prav mumija, ki bi imela neke osnovne človeške lastnosti in ne le mišljenje pošasti. Imela bi svojo osebnost in bila bi preračunljiva. In glede na to, kakšna bi bila, bi bilo bistvenega pomena, kaj razmišlja,«
je še dodal režiser, medtem ko je producent Kurtzman povedal, da bo film kombinacija akcije in grozljivke, ki bo gledalcem zopet ponudila nekaj, česar še niso videli, nekaj, po čemer hrepenijo.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala