Moj TV - TV Program za 200+ kanala
C. Walken: Ljudje me imajo za čudnega
Znani igralec je povedal, da nekako razume, zakaj so ljudje zmedeni glede njegove osebnosti v realnem življenju.
14. oktober 2012

C. Walken: Ljudje me imajo za čudnega

Christopher Walken (69) je priznal, da ljudje zaradi njegovih nenavadnih filmskih likov pogosto mislijo, da je čudna oseba tudi v zasebnem življenju. Walken, ki je med drugim zaigral v filmu Lovec na jelene in Batman se vrača, je za Chicago Sun Times povedal, da lahko razume, zakaj so ljudje zmedeni glede njegove osebnosti v resničnosti.

»Javna percepcija je zelo povezana s tem, kakšnega me ljudje poznajo iz filmov. To je razumljivo,« je pojasnil dobitnik oskarja.

»Zaigral sem veliko nenavadnih ljudi in vse to se je nabralo. Seveda, kaj je tukaj čudno? Zaigral sem tudi običajne ljudi, ki so bili normalni le dokler so stvari potekale tako, kot morajo, potem pa so se spremenili. To je povsem resnično,«
je še dodal. Walken je sicer na filmski sceni prisoten že več kot petdeset let, prvič pa je nastopil še kot otrok v letu 1950.

»Ena stvar je vodila k drugi, a jaz še vedno ljubim igro. To je edino, kar v življenju znam. In to je resnično dobro življenje,« je povedal igralec.

Walken trenutno igra v filmu Sedem psihopatov s Samom Rockwellom in Colinom Farrellom, ki v tem tednu prihaja v ameriške kinematografe.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala