Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mar Tom Cruise zapušča scientološko cerkev?
Eden najbolj znanih pripadnikov kontroverzne religije naj bi skušal ponovno osvojiti bivšo soprogo Katie.
15. oktober 2012

Mar Tom Cruise zapušča scientološko cerkev?

Ko sta slavna hollywoodska zvezdnika Tom Cruise in Katie Holmes letos najavila, da se ločujeta, je bila kot glavni razlog za to navedena scientološka religija. Eden od virov, ki so blizu igralcu, sedaj pravi, da se je Tom pričel oddaljevati od cerkve, za katero smatra, da mu je v vseh pogledih uničila zakon.

Vir je za revijo The People povedal naslednje: »Zdaj, ko je izgubil tisto najdražje v svojem življenju, se je Tom pričel zavedati, da scientologija sicer ni negativno vplivala na njegov uspeh v kinematografih širom sveta, je pa zato uničila kar dva njegova zakona.«

Cruise se je cerkvi priključil že davnega leta 1990, ko je bil še poročen z Mimi Rogers, scientološka religija pa naj bi bila glavni razlog tudi za njegovo ločitev od igralke Nicole Kidman.

»Najprej je izgubil Nicole, sedaj pa še Katie in Suri. Vedno se je držal scientoloških zapovedi, a šele zdaj je spoznal, da v zakonu pač ne funkcionirajo,« je še dodal omenjeni vir. Po nekaterih izjavah naj bi se Tom Cruise počasi oddaljeval od Davida Miscavigea, vodje scientološke cerkve.

»Tom in David sta si bila zelo blizu, a njun odnos sedaj počasi propada. Po izgubi soproge in hčerke je Tom razmislil o svoji vlogi v cerkvi. Ni popolnoma izgubil vere, a za vse skupaj krivi prav to religijo,« je izjavil vir.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala