Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Na vroči stol gre Tinca
Za tekmovalci resničnostnega šova je naporen teden, v katerem je Gostilna pri šefu doživela uradno otvoritev.
22. oktober 2012

Gostilna išče šefa: Na vroči stol gre Tinca

Tekmovalci so bili pretekli petek soočeni z največjim izzivom do sedaj, saj je Gostina pri šefu končno tudi uradno odprla svoja vrata. Poleg tega, da so morali poskrbeti za zadovoljstvo gostov, so člani rdeče in črne ekipe tudi tekmovali med seboj za imuniteto pred nominacijami.

Šef Bine se je na koncu moral odločiti in izbrati zmagovalce, čeprav to ni bila niti najmanj lahka naloga. Kljub temu, da se Jani kot vodja ni najbolje odrezal, je Bine na koncu za zmagovalce razglasil črno ekipo. Rdeči so bili zaradi tega precej razočarani.


Takole so se v adrenalinskem parku sproščali člani črne ekipe, vir: http://voyo.si/gostilna

Člani črne skupine so za nagrado za zmago v tedenskem izzivu dobili prost dan in obiskali adrenalinski park. Sprva jih je nekoliko skrbelo, kako se bodo preostali tekmovalci znašli sami v kuhinji ob drugem uradnem dnevu odprtosti Gostilne, nato pa so se prepustili užitkom in se dodobra sprostili. Tam jih je presenetilo tudi nekaj oboževalcev, ki so jih poprosili za avtograme.

Kot vsak teden so kmalu prišle na vrsto nominacije. Tinca in Branko sta bila nekaj časa izenačena, zaradi česar je bila situacija v hiši še toliko bolj napeta. Na koncu je največ glasov prejela Tinca, saj so bili ostali udeleženci šova z njenim delom v kuhinji najmanj zadovoljni. A Tinca zaradi odločitve sotekmovalcev ni bila razočarana, saj se tudi sama zaveda, da se v zadnjem tednu v Gostilni ni najbolje odrezala.


Največ glasov je med nominacojami tokrat prejela Tinca, vir: http://voyo.si/gostilna

Danes zvečer nas zopet čaka studijska oddaja v živo s kometatorji, v kateri bo Tinca  razglasila, kdo bo sedel z njo na vroči stol.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala