Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hugh Laurie: zaključek te sezone deluje tudi kot konec serije!
Igralec, ki je upodobil sarkastičnega Dr. Housea v istoimenski seriji, je povedal, kako ni verjel v njen uspeh
11. maj 2011

Hugh Laurie: zaključek te sezone deluje tudi kot konec serije!

Da je vsega v življenju enkrat konec, se je prepričal tudi Britanec Hugh Laurie, znan po liku sarkastičnega Dr. Housea, ki ga je upodobil v istoimenski seriji. In glede na to,da se sedma sezona popularne medicinske serije bliža koncu, je 51-letni Laurie izjavil, kako je on edini, ki je podpisal pogodbo tudi za osmo sezono, in da mu takrat poteče pogodba.

- Konec te sezone, glede na to, kako stvari stojijo, deluje tudi kot konec serije. Oziroma, mene so angažirali za ta čas - je dodal igralec, ki mu je vloga zateženega doktorja Gregoryja Housea prinesla planetarno slavo, čeprav Laurie sprva sploh ni verjel v uspeh serije, ki se je začela emitirati leta 2004.

- Nikoli nisem verjel, da bo serija trajala sedem sezon. V mislih sem imel eventualno dva tedna. Nasitil sem se vstajanja ob štirih zjutraj. Nekateri dnevi so veliko težji od drugih - je povedal Laurie, ki se trenutno posveča glasbi. Svojo kariero je namreč nedavno usmeril in posvetil promociji svojega debitantskega blues-albuma, "Let Them Talk", izjavil pa je še, da se mu zdi petje veliko bolj prijetno kot igra.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala