Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Al Pacino v vlogi Phila Spectorja
V biografskem filmu bo slavnega producenta, obsojenega za umor igralke, igral Pacino
17. julij 2011

Al Pacino v vlogi Phila Spectorja

Čeprav je na nedavno objavljenih fotografijah skoraj neprepoznaven in mu je uspelo zmesti mnoge mimoidoče, bo slavni hollywoodski igralecI  Al Pacino vseeno samo uprizoril problematičnega glasbenega producenta Phila Spectorja (71).

Ta je producent pomembnih glasbenih albumov in avtor t.i. tehnike 'wall of sound', njegova kariera pa se je končala po obsodbi za umor igralke Lane Clarkson. Čeprav so nekatere od njih na koncu ovrgli, ker naj bi šlo za samomor, so posnetki reševalcev tedaj kazali drugače. Na njih je zabeležen klic, ki so ga to noč prejeli in kjer je sledeča izjava: "Mislim, da sem nekoga ubil." Ravno tako sta dve priči potrdili, da je Phil ta večer odšel iz hiše, kjer je bil umor storjen, producent pa se trenutno nahaja v zaporu, kjer služi 19-letno kazen, ki so mu jo leta 2009 določili na ponovnem sojenju.

V svojem največjem razmahu je Spector sodeloval z znanimi glasbeniki kot so Tina Turner, John Lennon in Ramonesi, produciral pa je tudi kultni album "Let It Be" legendarnih Beatlesov. Film o njegovem življenju se v osnovi osredotoča na njegov odnos z odvetnico Lindo Kenney Baden, ki ga je leta 2003 zastopala na sodišču (do nedavnega bi jo morala igrati Bette Midler, vendar je bila prisiljena odstopiti zaradi bolezni). Zanimivo je tudi, da je režiser David Mamet, ki je nekajkrat izjavil, da Phila dojema kot nedolžnega in da je obtožen v sumljivih okoliščinah.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala