Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kaj se je zgodilo z Jankom in Metko?
V filmu Janko in Metka: Lovci na čarovnice z Jeremyjem Rennerjem bomo videli, kako se pravljica nadaljuje.
5. september 2012

Kaj se je zgodilo z Jankom in Metko?

Filmi, ki temeljijo na pravljicah, so v tem trenutku velik hit. Poleg dveh filmov o Sneguljčici in sedmih palčkih na veliki ekran prihaja še en pravljični film. Gre za stvaritev, ki temelji na klasični zgodbi o Janku in Metki, a z malim preobratom – Janko in Metka sta namreč lovca na čarovnice!

V filmu režiserja Tommyja Wirkole Jeremy Renner in Gemma Arterton upodobita brata in sestro, ki po (kot so zapisali na IMDB) "travmatični izkušnji v hiši iz medenjakov", postaneta lovca. Oborožena do zob se dvojica bori proti pošastim in lovi zlo čarovnico (Famke Janssen), ki ugrablja otroke.

Film Janko in Metka: Lovci na čarovnice bi moral sicer priti v kinematografe že v marcu letošnjega leta, a je Paramount premiero odredil za januar 2013, da bi kar najbolje izkoristili vse večjo priljubljenost Jeremyja Rennerja.


»To bi lahko bila globalna uspešnica. Po Misiji nemogoče 4, Maščevalcih in Bournovi zapuščini bi moral biti mednarodni ugled Jeremyja Rennerja v sijajnem stanju,«
je povedal eden od izvršnih direktorjev Paramounta.

Maščevalci so prinesli zaslužek v višini 1,5 miljarde dolarjev, Bournova zapuščina pa se po le treh tednih od začetka predvajanja približuje številki 160 miljonov.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala