Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Srečna mafijska družina: Al Pacino, Travolta in LiLo
Na obzorju je novi mafijski kultni film, saj je Pacino pristal na sodelovanje v filmski sagi o mafijski družini Gotti
11. maj 2011

Srečna mafijska družina: Al Pacino, Travolta in LiLo

Al Pacino nam bo povedal novo mafijsko zgodbo, ker se je namreč pravkar pridružil filmski ekipi kriminalne sage Gotti: Tri generacije,  kjer bo delal družbo Johnu Travolti.

Pacino bo igral vlogo Neila Dellacroceja, enega od šefov kriminalne družine Gambino, prijatelja in mentorja mafijca Johna Gottija Sr., ki ga igra Travolta.

Gotti bo ponovno združil Pacina z režiserjem in oskarjevcem, Barryjem Levinsonom, ki je lansko leto režiral tv film, You don't know Jack, v katerem je Pacino zaigral zloglasnega doktorja, Jacka Kevorkiana, kar mu je prineslo Emmya. Levinson je produciral tudi Pacinov film, Donnie Brasco, iz leta 1997.

Čeprav so sprva sporočili, da naj bi sago o družini, ki je vladala ameriškemu podzemlju, režiral Nick Cassavetes (Notebook, Čuvaj moje sestre), je produkcija, zaradi težav z razporedom snemanja, morala najti novega režiserja, in Levinson se zdi kot prava izbira, ker ima v svoji bogati filmografiji že en z oskarjem nagrajen film o mafijcu Bugsyju.

Filmska zasedba, ki bo igrala v filmu, je prilično pisana. Tako se bo poleg Pacina in Travolte v filmu pojavila Travoltina žena, Kelly Preston, pa tudi problematična Lindsay Lohan, nenazadnje pa še nepogrešljivi filmski mafijec, Joe Pesci.

- V filmu je center zgodbe v odnosu očetov in sinov - je rekel Levinson o filmu, ki temelji na življenju Gottijevega sina, Johna Gottija Jr.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2018 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala