Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Razočarane gospodinje
Pogled na življenje gospodinj iz predmestja, kjer nič ni tako kot izgleda...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena6/10

Razočarane gospodinje

Desperate Housewives

, 2004., ZDA, 45 min.
Razočarane gospodinjeRazočarane gospodinjeRazočarane gospodinjeRazočarane gospodinjeRazočarane gospodinjeRazočarane gospodinjeRazočarane gospodinje
6.2
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Skrivnosti. Romance. Umori. Vse v isti ulici. Mamljivo, kaj? Preverite, zakaj je serija Razočarane gospodinje osvojila 3 Zlate globuse, 31 nagrad in 92 nominacij!

Za izgledom popolnega življenja živijo štiri ženske, katerih življenje je vse prej kot idilično. Samohranilka Susan že leta ni imela moškega, Lynette je žal, da se je odpovedala karieri, da bi vzgajala težavne sinove, bivši fotomodel Gabriele spi z vrtnarjem, Bree pa poskuša najti svojo pot do sreče.

Zgodba serije se odvija na ulici Wisteria Lane v fiktivnem ameriškem mestecu Fairview skozi oči njihove mrtve sosede. Sledi življenjem skupine žensk, ki premagujejo družinske probleme ter se istočasno srečujejo s skrivnostmi, zločini in misteriji, skritimi izza vrat njihove popolne soseske.

Gospodinje igrajo Terri Hatcher kot Susan Delfino, Felicity Huffman kot Lynette Scavo, Marcia Cross kot Bree Hodge, Eva Longoria Parker kot Gabrielle Solis in Nicollette Sheridan kot Edie Britt. Naratorka serije kot pokojna Mary Alice Young je Brenda Strong.  

Od svoje premiere na ABC-ju leta 2004 je bila serija zelo dobro sprejeta s strani kritikov in publike, dokaz temu pa so številne nagrade, kot sta Emmy in Zlati globus. V aprilu leta 2007 so gospodinje s približno 115 do 119 milijoni gledalcev osvojile laskav naslov najbolj gledane serije na svetu.


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala